Un tânăr de 20 de ani a fost rănit, joi seară, în judeţul Argeş, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe un câmp. Şoferul de 19 ani încerca să scape de poliţiştii care-l urmăreau. A pierdut controlul volanului, a lovit un parapet şi s-a răsturnat. Când l-au prins, poliţiştii au constatat că are permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Ştefăneşti au făcut semn şoferului unei maşini să oprească, dar  aceasta şi-a continuat drumul.

”Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile”, anunţă, joi seară, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital.

”Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Piteşti, a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.