Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs duminică după amiază, în judeţul Argeş, şi în care au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc în comuna Băileşti, satul Băjesti. În unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane, în timp ce în celălalt se aflau şoferul şi un pasager. Şase dintre persoanele implicate au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Printre victime se numără şi doi copii.
„Echipajul SMURD a preluat pe unul dintre şoferi, bărbat, cu vârsta de 33 ani, care a suferit politraumatisme şi este transportat la spital, iar celelalte victime nu au suferit leziuni deosebite şi au fost preluate de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.