Şase percheziţii domiciliare au loc miercuri dimineaţă în localitatea Ştefăneşti, din judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 9 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează 6 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din oraşul Ştefăneşti. Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni de furt calificat", anunţă IPJ Argeş.
 
Din cercetări a reieşit că în perioada aprilie – mai, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în societăţi comerciale situate pe raza comunei Bascov, de unde ar fi furat diverse bunuri.
 
Şase persoane vor fi duse  la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov pentru audieri.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.