Poliţiştii din Câmpulung şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeşfac, luni, 13 percheziţii domiciliare la locuiţele unor persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi a secţiilor de poliţie rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac, luni, 13 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, a oraşului Ştefăneşti şi a comunelor Albota şi Bascov, la locuinţele a zece persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.