Poliţiştii din Argeş au făcut, marţi, trei percheziţii în dosarul copilului de 4 ani care a murit după o anestezie la stomatolog. Au fost vizate două societăţi comerciale şi domiciliul medicului, de unde s-au ridicat domente, dar şi un aprat folosit în timpul procedurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi procurorii din Argeş au făcut, marţi, trei percheziţii pe raza municipiului Piteşti şi municipiului Curtea de Argeş, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

”Percheziţiile au fost efectuate la sediile a două societăţi comerciale, precum şi la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate. Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente şi înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale”, a transmis IPJ Argeş.

Percheziţiil s-au făcut în dosarul copilului de 4 ani care a murit după o anestezie la stomatolog.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.