O rulotă a căzut, duminică, de pe platforma pe care era transportată şi a lovit un autoturism, pe DN 73, în judeţul Argeş. Două persoane din maşină au suferit atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU şi IPJ Argeş intervin, duminică, pe DN 73, localitatea Dragoslavele, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două  vehicule, unul dintre acestea transporta o rulotă pe o platformă.

”Din informaţiile furnizate de către colegii de la faţa locului, platforma s-ar fi desprins, rulota avariind un autoturism. În urma evenimentului au rezultat două victime, din autoturism, care prezentau atac de panică”, a transmis ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că victimele au fost evaluate şi transportate la spital de către un echipaj SAJ.

Traficul la locul accidentului este complet blocat, dar circulaţia se desfăşoară deviat pe tronsonul Dragoslavele DN 73 - DJ 725 Stoeneşti, Lunca Gârtii - DN 72A Valea Mare Pravăţ - DN 73 Câmpulung.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.