O fetiţă de doi ani a căzut, sâmbătă dimineaţă, de la etajul al doilea al unui bloc din Mioveni, judeţul Argeş, fiind transportată la Spitalul de Pediatrie, cu multiple traumatisme. Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o fetiţă de doi ani a căzut, sâmbătă dimineaţă, de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada 1 Mai din Mioveni.

"Aceasta a suferit multiple traumatisme şi este semiconştientă. Paramedicii SMURD au preluat-o şi o transportă de urgenţă la spital", a arătat sursa citată.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest incident şi fac cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.