O femeie care sâmbătă seară a fost tâlhărită, pe un drum din judeţul Argeş, de către un bărbat care se deplasa pe bicicletă şi i-a smuls geanta din mers, şi-a recuperat bunul furat după ce hoţul s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta în vegetaţia de pe marginea drumului. Femeia a depus reclamaţie la poliţie, suspectul fiind identificat şi reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, pe drumul naţional 73, pe raza comunei argeşene Mărăcineni. Femeia, care mergea pe marginea drumului, a fost tâlhărită de un bărbat care se deplasa pe bicicletă. Imediat după ce i-a smuls geanta de pe umăr, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în vegetaţia de pe marginea şoselei, moment în care femeia şi-a recuperat geanta. O oră şi jumătate mai târziu, ea a reclamat la Poliţia municipiului Piteşti ce i s-a întâmplat. 
„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenţie lucrătorilor de poliţie, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări. Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.