Pompierii intervin, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în apropierea unui cuptor dintr-o fabrică de turnare a metalelor neferoase din Piteşti. Mai mulţi muncitori s-au evacuat sau au fost scoşi de pompieri, dar nu s-au raportat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiu la panourile sandwich din apropierea unui cuptor situat într-o hală a unei fabrici de turnare a metalelor neferoase de pe strada Drumul 23”, a transmis, luni seară, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că intervin pompierii de la Detaşamentele Bradu şi Piteşti cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o autoplatformă de intervenţie şi şi salvare de la înălţime.

”Unele dintre persoanele de pe locul de muncă s-au evacuat pe cont propriu, iar 12 persoane au fost evacuate de către salvatori”, au mai transmis pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.