Poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi, sâmbătă, că a fost găsit cadavrul unui nou-născut în incinta unei societăţi din Topoloveni. Oamenii legii au stabilit că o angajată a firmei a născut la serviciu şi a ascuns bebeluşul, ea fiind cercetată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei societăţi a fost identificat un nou născut, decedat. Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogaţi, angajată a societăţii, ar fi născut, la termen, în cursul nopţii de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul”, au transmis poliţiştii din Argeş.

Potrivit acestora, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, prevăzută de art. 200 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni.

Femeia a fost condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi luarea măsurilor legale care se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.