O femeie de 41 din Curtea de Argeş a fost reţinută de poliţişti pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a lovit cu maşina o tânără de 27 de ani, care a murit. Autoarea accidentului a fost găsită de poliţişti a doua zi de la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În seara zilei de 02 mai a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat", a transmis, luni seară, Poliţia Argeş.
 
Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.
 
Poliţiştii au început cercetări pentru a identifica persoana care ar fi putut provoca accidentul, a stabili în ce mod s-a produs acesta şi a lua măsurile legale care se impun.
 
"În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de poliţişti a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeş. După administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută, pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.