O femeie de 29 de ani a fost muşcată, vineri, de o viperă, în zona Cascadei Capra din Munţii Făgăraş, ea fiind preluată de salvamontişti din Argeş şi un echipaj SMURD pentru a fi dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Argeş a anunţat că un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat a intervenit în comuna Arefu în cazul unei persoane muşcată de viperă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani, care a fost preluată pentru a fi transportată de urgenţă la spital.

"În momentul preluării, victima era conştientă, stabilă hemodinamic şi cooperantă. Pe drum, salvatorii s-au întâlnit cu un echipaj al SAJ, care a preluat victima şi o transportă la spital pentru a i se administra medicamentaţia necesară", a precizat sursa citată.

Potrivit Salvamont Argeş, incidentul a avut loc în zona Cascadei Capra, acolo intervenind şi echipa de salvatori montani aflată în serviciu la Baza de salvare montană Cota 2000, împreună cu echipajul SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.