Poliţiştii şi procurorii argeşeni anunţă că au deschis un dosar penal în care fac cercetări privind infracţiunea de tentativă de omor, după ce un bărbat a fost înjunghiat într-un bloc din municipiul Piteşti. Două persoane, un bărbat şi o tânără femeie, sunt suspectate de comiterea faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 22 august a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o posibilă stare conflictuală, la un bloc de locuinţe de pe raza municipiului Piteşti. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înţepător, acesta fiind în stare de inconştienţă. De asemenea, la faţa locului a fost identificată şi o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârşirea faptei, care se află în custodia poliţiştilor”, a transmis Poliţia judeţeană Argeş.
Victima are multiple plăgi înjunghiate şi a fost dusă la spital, unde va fi supusă unor intervenţii chirurgicale. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele date din anchetă arată că bărbatul a fost înjunghiat în urma unor neînţelegeri pe care le-a avut cu tânăra în vârstă de 22 de ani, însă nu se cunoaşte, concret, motivul neînţelegerilor.
Cercetările în acest caz au condus către un al doilea suspect, un bărbat care ar fi participat la agresiunea asupra victimei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.