Doi copii din judeţul Argeş s-au aventurat cu bicicletele pe apa îngheţată a unui lac, dar gheaţa s-a rupt. Copiii au fost scoşi din apă de un localnic, conştienţi, fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Argeş au intervenit, joi seară, după ce au fost sesiyaţi că doi copii ar fi căyut în apa unui lac, în localitatea Oarja.

[Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheaţa fiind subţire, s-ar fi spart, aceştia căzând în apă[, au transmis pompierii.

Potrivit acestora, ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoşi din apă de către un localnic, unul dintre aceştia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv. 

Copiii au foat preluaţi de către echipajele medicale SMURD, le-a fost acordat primul ajutor calificat, iar în momentul de faţă se transportă la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.