Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Argeş pentru 24 de ore după ce şi-a obligat soţia să se prostitueze timp de opt ani, iar când femeia a vrut să renunţe a ameninţat că o omoară pe ea, dar şi pe fiul lor dacă ia această decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 20 februarie 2024,  poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti, au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soţia), pe care ar fi transportat-o în diverse locaţii din Marea Britanie, Italia şi Germania, prin acte de violenţă fizică şi psihică, obligând-o să practice prostituţia în folosul său material”, a anunţat IPJ Argeş. 
Poliţiştii au precizat că atunci când femeia a refuzat să se mai prostitueze, bărbatul a ameninţat-o pe femeie că îl omoară pe fiul lor minor, dar şi pe ea, pentru a o determina să revină asupra deciziei. 
Bărbatul a fost prins marţi, într-o locuinţă din Câmpulung, unde se afla împreună cu copilul său.
El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Copilul a fost preluat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.