Poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi, miercuri, că la marginea unei păduri a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta era căutat încă de marţi de familie, care însă nu a anunţat Poliţia despre dispariţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., în jurul orei 06:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la marginea pădurii din zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat”, anunţă, joi, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care era căutat de familie, din cursul zilei de ieri, când a plecat de la locuinţa sa şi nu a mai revenit.

”Precizăm faptul că plecarea voluntară a bărbatului nu a fost sesizată poliţiei. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.