Un bărbat de 33 de ani din judeţul Arad a fost reţinut oentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj. El a făcut scandal, iar poliţiştii au fost nevoiţi să să folosească spray-ul lacrimogen şi să tragă două focuri de armă pentru a-l imobiliza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Arad anunţă, luni, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, acuzat de ultraj.

”Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, cu propunerea luării de măsuri preventive”, au precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, duminică, poliţistii Secţiei 3 Rurală Chişineu-Criş au fost solicitaţi, direct, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, în localitatea Vânători.

”La faţa locului, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, care, sub influenţa alcoolului, a continuat să facă scandal, devenind şi mai recalcitrant. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au imobilizat  bărbatul recalcitrant după tragerea a două focuri de armă, fără a fi rănită nicio persoană. În prealabil, a fost folosit spray-ul lacrimogen, la faţa locului fiind solicitate şi alte echipaje, în sprijin”, a mai precizat sursa citată.

Toate persoanele au fost duse la audieri.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.