Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, produs marţi, în cartierul Gai din municipiul Arad. A fost activat Planul roşu de Intervenţie. Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la spital

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din cercetări, a reieşit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliş, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Făntânii, la intersecţia cu strada Bogdan Voievod a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea uşoară a 5 pasageri care au fost transportaţi la spital, ceilalţi fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
ŞTIREA INIŢIALĂ -  ISU Arad a anunţat producerea unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz”, a transmis IPJ Arad.
În microbuz erau 20 pasageri şi şoferul, iar în autoturism erau două persoane.
 
 
”Având in vedere numărul ocupanţilor, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La fata locului pompierii salvatori intervin cu o autospecială de stingere, 1 descarcerare şi 4 ambulanţe SMURD.  În  sprijinul echipajelor operative, au fost trimise şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean  de Ambulanţă”, transmite ISU. 
 
Nu sunt persoane incarcerate, iar 7 ocupanţi primesc îngrijiri medicale la fata locului. Ulterior aceştia vor fi transportaţi la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.