Echipele de intervenţie mobilizate la marginea Lacului Ghioroc, situat la 25 de kilometri de Arad, după ce un autoturism a ieşit în viteză de pe şosea şi a plonjat, au reuşit recuperarea autoturismului după aproximativ patru ore, de la o adâncime de peste 15 metri, însă şoferul nu a fost găsit. Conform unor apropiaţi, acesta se certase cu soţia cu puţin înainte şi ameninţase că se va sinucide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au lucrat până în jurul orei 04,00 pentru a recupera autoturismul căzut în Lacul Ghioroc, însă în acesta nu se afla nicio persoană.

Maşina a fost scoasă de la o adâncime de peste 15 metri, în timp ce scafandrii nu au reuşit să găsească bărbatul care s-a aflat la volan, un localnic din satul învecinat Covăsânţ.

Conform unor apropiaţi ai proprietarului maşinii care s-au deplasat la faţa locului, acesta se certase, marţi seara, cu soţia şi a ameninţat că se va sinucide.

”Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat de 42 ani, din Covasânţ, aflându-se la volanul unui autoturism pe malul Lacului Ghioroc, a pornit autovehiculul şi a sărit în lac, scufundandu-se aproximativ 15-20 de metri. Trupul bărbatului nu a fost încă găsit, la faţa locului continuându-se cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a declarat, miercuri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Echipele ISU şi scafandrii reiau căutările miercuri dimineaţă.

Echipaje de ajutor au fost mobilizate, în noaptea de marţi spre mirecuri, pe malul Lacului Ghioroc, aflat la aproximativ 25 de kilometri de municipiul Arad, în care a plonjat autoturismul. 

Poliţiştii din localitate au ajuns primii la locul incidentului şi au reuşit să vadă plafonul autoturismului, înainte ca acesta să se scufunde.

Fiind întuneric, fără surse de lumină pe luciul apei, poliţiştii au aşteptat intervenţia echipelor de ajutor trimise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

”Am deplasat un echipaj descarcerare grea, autospeciala de scafandri, o barcă, un Duster, doi ofiţeri şi şapte subofiţeri, iar operaţiunile de căutare-salvare sunt în derulare”, declarase purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.