Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt rănite grav după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-o coliziune cu un TIR, joi seară, pe DN 79 (şoseaua Arad-Oradea), traficul fiind blocat între localităţile arădene Şimand şi Zimandu Nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, pe DN 79 Arad – Oradea, între localităţile Şimand şi Zimandu Nou, un TIR şi un autoturism în care se aflau patru persoane s-au ciocnit frontal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că au fost descarcerate două persoane din maşină, un bărbat i o femeie, însă au decedat. Ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi.

Circulaţia rutieră pe DN 79 este oprită între cele două localităţi, pe ambele sensuri, şi va fi reluată în condiţii normale în jurul orei 19.00.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili cauzele coliziunii, în timp ce supravieţuritorii au fost duşi la spital.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.