Doi bărbaţi au murit şi două adolescente au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 7, în judeţul Arad, după ce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit frontal. Una dintre fete a fost preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 7, în dreptul localităţii Julita, comuna Varadia de Mureş, fiind implicate un autocamion cu prelată şi un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, acolo au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei Bârzava, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, ulterior fiind trimis în sprijin echipajul SMURD TIM din Arad.

În autoturism se aflau patru persoane: doi bărbaţi, încarceraţi şi inconştienţi, şi doi minori.

Cei doi bărbaţi au fost descarceraţi, fiind declaraţi morţi.

”Cei doi minori, două fete, de 12 şi 13 ani, sunt conştiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava. Una a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă, cu multiple traumatisme. A doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă, dar conştientă şi va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detaşamentului de Pompieri Arad «la intâmpinare»”, a transmis ISU Arad.

Potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, în urma accidentului, produs după coliziunea frontală între autotren şi autoturism, traficul pe DN 7 Arad – Deva a fost întrerupt.

Ulterior, traficul a fost deblocat pe un sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.