Poliţiştii din Arad au aplicat, sâmbătă, cinci ameni, în valoare de peste 3.000 de lei fiecare, administratorilor unor drumuri care nu au curăţat şoselele la primele ore. Mai multe evenimente rutiere au fost înregistrate, din fericire fără a se semnala victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere că iarna şi-a intrat în drepturi, ne putem aştepta la fenomene meteo diferite, de la ploaie, la lapoviţă şi ninsoare, dar şi la temperaturi care pot scădea, brusc, sub 0° Celsius şi pot influenţa starea şoselelor. În primele ore ale zilei de 9 decembrie a.c., pe şoselele din municipiu şi judeţ, au avut loc mai multe evenimente rutiere, din fericire, fără urmări grave”, a transmis, sâmbătă, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că s-au înregistrat următoarele evenimente:

-     Pe Bd. Nicolae Titulescu, un eveniment rutier fără victime (tamponare) şi un accident uşor;

-     Pe bd. Iuliu Maniu, 3 evenimente rutiere fără victime (tamponări);

-     În localităţile Pecica, Secusigiu şi Vinga, câte un eveniment rutier fără victime;

-     În Sâmbăteni, un autocamion derapat.

”Poliţiştii arădeni monitorizează permanent starea drumurilor, iar acolo unde se impune, vor fi luate măsuri suplimentare pentru siguranţa participanţilor la trafic: blocarea şoselelor, devierea traficului etc. Până în acest moment, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, pentru neluarea măsurilor de curăţare/întreţinere a drumurilor publice, în condiţii de iarnă”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au precizat că au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.045 de lei fiecare, administratorilor drumurilor publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.