Un bătrân în vârstă de 73 de ani din judeţul Arad, care rămăsese blocat într-un pârâu mai bine de şase ore, având piciorul prins sub un bolovan, a fost salvat în noaptea joi spre vineri de un echipaj format dintr-un jandarm şi un poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Arad, în noaptea de 16/17 iulie, în jurul orei 01.00, un echipaj mixt format din agent de poliţie Andrei Lazăr de la Postul de Poliţie Petriş şi plutonier major Andrei Poenariu, din cadrul I.J.J. Arad, au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că se aud strigăte de ajutor  în zona unui pârâu de la periferia localităţii Căpâlnaş, jud. Arad.

“Echipajul mixt s-a deplasat de urgenţă în zona indicată  şi au descoperit un bărbat de aproximativ 73 de ani căzut în apă până la brâu, sub un pod. Poliţistul şi jandarmul au intrat în apa adâncă după acesta şi au început operaţiunea de salvare. Operaţiunea a fost dificilă din cauza faptului că bărbatul, dezorientat, avea prins un picior sub un bolovan, iar albia râului, înaltă de aproximativ 12 metri, era nămoloasă. Acesta a stat în apă  mai bine de 6 ore”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Arad.

În aproximativ 25 minute, bărbatul a fost scos din apă şi predat unui echipaj de ambulanţă deoarece prezenta semne de hipotermie, a mai precizat sursa citată.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.