Un bărbat de 44 de ani a fost înjunghiat, vineri, pe o stradă din municipiul Arad, de către alţi trei bărbaţi care i-au furat bani şi telefonul mobil. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu au fost sesizaţi un bărbat care ar fi fost înjunghiat pe strada Constantin Brâncuşi, din municipiu. La faţa locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani. Din cercetări a reieşit că trei bărbaţi l-ar fi lovit şi ulterior înţepat cu un obiect înţepător, după care i-ar fi sustras bani şi un telefon mobil”, a transmis Poliţia Judeţeană Arad.
 
Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă.
 
După scurt timp, suspecţii au fost identificaţi, fiind vorba despre trei bărbaţi, cu vârste între 28 si 41 de ani, din judeţele Sălaj şi Arad, aceştia fiind duşi la audieri.
 
”În baza probatoriului administrat, cei trei bărbaţi urmează a fi reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Aceştia vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată”, a arătat sursa citată.
 
Cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.