Poliţiştii din Frumuşeni, judeţul Arad, cercetează un bărbat care ar fi ameninţat pe Facebook o femeie de 30 de ani şi două tinere, de 17 şi 19 ani. Bărbatul le-ar fi şi urmărit cu maşina pe stradă pe cele două tinere şi le-ar fi supravegheat locuinţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Frumuşeni cercetează un bărbat de 49 de ani, din aceeaşi localitate, care, în cursul lunii august, prin intermediul unei reţele de socializare ar fi ameninţat o femeie de 30 de ani şi două tinere, de 17 şi 19 ani. De asemenea, bărbatul ar fi urmărit cu maşina pe stradă şi ar fi suprevegheat locuinţele celor două tinere”, a anunţat, marţi, Poliţia Judeţeană Arad.

Sursa citată a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de hărţuire şi ameninţare, fiind documentată întreaga activitate infracţională a bărbatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.