Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant, într-un autocar oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, cu două pungi cu cannabis, în total 1,2 kilograme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Arad, au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

"Astfel, în noaptea de 14 spre 15 iunie 2020, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat, din Arad, de 39 de ani, pasager într-un autocar, în bagajul căruia au descoperit două pungi vidate cu aproximativ 1,2 kg. de cannabis", arată Poliţia Română.

Potrivit DIICOT, s-a stabilit că, în perioada 12-15 iunie, bărbatul a cumpărat, transportat, deţinut şi introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii Tribunalului Arad au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic intern şi internaţional de risc.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor de frontieră dinPunctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.