Poliţiştii arădeni au început o anchetă pentru ucidere din culpă în cazul unui bărbat de 33 de ani, care a murit electrocutat în timp ce ajuta şoferul unui distribuitor de materiale de construcţii să descarce ţigle, braţul unei macarale pe care se afla atingând accidental liniile de medie tensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc într-o zonă rezidenţială nouă, situată la marginea municipiului Arad, care aparţine de comuna Vladimirescu.

Conform martorilor, un bărbat în vârstă de 33 de ani, prieten al proprietarilor unei case aflate în construcţie, ajuta la descărcarea unor ţigle comandate de la un distribuitor de materiale de construcţii. Şoferul magazinului a venit neînsoţit şi l-a rugat pe tânăr să-l ajute. Acesta s-a urcat pe platforma macaralei pentru a agăţa frânghiile de suportul din lemn pe care erau aşezate ţiglele.

Un vecin a declarat pentru News.ro că şoferul parcase sub liniile de medie tensiune de pe stradă, iar braţul macaralei le-a atins la ridicare. Tânărul, aflat pe platforma utilajului şi care atingea cu mâna braţul metalic, a fost electrocutat.

”A venit un echipaj SMURD şi l-a resuscitat, dar în timpul transportului către spital a murit”, a spus vecinul familiei la care lucra victima.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat, duminică, că în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Tânărul care a decedat era cunoscut în Arad pentru că de câţiva ani distribuia în zona centrală a oraşului materiale publicitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.