O ambulanţă a fost implicată, vineri seară, într-un accident rutier, în oraşul Pâncota din judeţul Arad, după ce, într-o intersecţie, a fost lovită de un autoturism, fiind proiectată în alte trei maşini parcate. Nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În după-amiaza zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 17:50, un bărbat de 37 de ani, din Ineu, a condus o ambulanţă pe o stradă din oraşul Pâncota. La pătrunderea într-o intersecţie, ambulanţa a fost acroşată de un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Pâncota. După impact, ambulanţa a fost proiectată în 3 autoturisme parcate”, a transmis, vineri seară, IPJ Arad.
 
În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită. De asemenea, testarea a indicat că niciun şofer nu se afla sub influenţa alcoolului.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care a dus la producerea accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.