Poliţiştii din Arad au găsit, în urma unei sesizări, 25 de câini care erau ţinuţi în condiţii improprii, în zona fostei staţii de epurare din comuna Şiria. Câinii au fost preluaţi de o asociaţie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În după-amiaza zilei de 29 aprilie a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona fostei staţii de epurare din comuna Şiria, se află într-o stare de pericol mai multe exemplare canine", a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Arad.
 
 
Poliţiştii au constatat că acolo se aflau 25 de câini metişi, care trăiau în condiţii insalubre.
 
"Poliţiştii au emis un ordin de plasare în adăpost pentru 45 de zile, toate animalele fiind ridicate şi preluate de asociaţia “Paws United” Zăbrani. 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.