Un autoturism în care se aflau cinci persoane şi un microbuz cu opt persoane au fost implicate, duminică, într-un accident produs pe DN 7, în oraşul Pecica, judeţul Arad. Cinci oameni, printre care doi copii, au fost duşi de urgenţă la spital. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijire medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică, pe DN 7, sub un pod al autostrăzii A1, în oraşul Pecica.
 
”Accident rutier fără descarcerare în oraşul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane şi un microbuz în care se aflau 8 persoane. Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ şi SVSU Pecica cu o autospecială de stingere”, a transmis ISU Arad.
 
În urma accidentului, cinci persoane, printre care doi copii, au fost transportate, de urgenţă, la spital. Restul persoanele implicate în accident nu au necesitat transport la spital. 
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.