Aproximativ 400 de hectare de vegetaţie au ars în zona Vadu într-un puternic incendiu, focul fiind stins de pompieri după 18 ore. Intervenţia a fost îngreunată şi de faptul că zona era mlăştinoasă, greu accesibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat joi dimineaţă, că în urma incendiului de la Vadu, izbucnit miercuri, au ars aproximativ 400 de hectare de vegetaţie.
La faţa locului au intervenit pompierii cu două autospeciale din cadrul a două subunităţi, cu 18 oameni din care patru au venit din timpul liber, iar în sprijinul acestora au fost şi trei tractoare de la primărie care au tras brazde pentru izolarea focului.
Incendiul de la Vadu a fost stins după aproximativ 18 ore. 
Ana Maria Stoica a precizat că a fost vorba despre o zonă mlăştinoasă, greu accesibilă şi din acest motiv focul a fost stins mai greu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.