Aproximativ 160 kilograme de marijuana au fost confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni, drogurile fiind descoperite în rezervorul unui automarfar la volanul căruia se afla un cetăţean bulgari. Întreaga cantitate de marijuanaurma să ajungă în Slovenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drogurile au fost descoperite după ce poliţiştii de frontieră din Vama Calafat au observat că rezervorul tirului la volanul căruia se afla cetăţeanul bulgar bulgar Slavchev K., în vârstă de 41 de ani, prezenta urme de sudură.

Bulgarul a declarat la vamă că transportă profile metalice. Vameşii au controlat întregul vehicul cu ajutorul poliţiştilor bulgari.

“Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul autorităţilor vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii X-Ray. În urma scanării, în rezervor au fost descoperite 172 colete, ce conţineau cantitatea totală de 159,12 kg de substanţă care a reacţionat pozitiv ca fiind marijuana”, a declarat comisarul de poliţie Dănuţ Rudăreanu, purtător de cuvând al Serviciului Poliţiei deFrontieră Dolj.

Cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră bulgară pentru continuarea cercetărilor. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.