Aproximativ 135 de kilograme de tutun mărunţit au fost confiscate în urma a 29 de percheziţii făcute de poliţiştii din Capitală în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Braşov, Satu Mare, Arad, Caraş-Severin, Mureş, Gorj şi Constanţa, la persoane suspectate de contrabandă cu tutun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare, miercuri dimineaţă, 29 de mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Braşov, Satu Mare, Arad, Caraş-Severin, Mureş, Gorj şi Constanţa, într-un dosar de contrabandă cu tutun.

”Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar desfăşura activităţi de natură infracţională, pe linia comercializării ilicite de tutun.În urma  percheziţiilor poliţiştii au găsit şi la locaţiile vizate aproximativ  135 de kilograme de tutun mărunţit precum şi alte bunuri ce ar fi fost folosite în activitatea infracţională, respectiv: o maşină de tocat tutun, mai multe cutii care conţineau filtre de tutun şi  un cântar profesionist”, a transmis Poliţia Capitalei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar zece persoane au fost duse pentru audieri la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu tutun.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Călăraşi, Braşov, Satu Mare, Arad, Caraş-Severin, Mureş, Gorj şi Constanţa, precum şi de sprijinul Biroului Echipe Mobile din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.