Poliţiştii fac, joi, 37 de percheziţii în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări, 30 de persoane urmând a fi ridicate şi duse la audieri. Ce vizaţi sunt bănuiţi că aduceau produsele din Ucraina şi Republica Moldova şi le distribuiau în mai multe zone din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române fac, joi, 37 de percheziţii la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări. 

Percheziţiile sunt efectuate în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi.

În cursul anului 2017, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi. Pachetele de ţigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova.

Treizeci de persane vor fi ridicate şi duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.