Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au descoperit şi ridicat peste 11,7 kilograme de cannabis, 169 de grame de ketamină şi peste 100 de comprimate de ecstasy, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri şi introducerea acestora în ţară. Două persoane – un bărbat şi o femeie – au fost arestate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 31 ianuarie - 1 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vaslui au făcut şase percheziţii domiciliare (3 pe raza judeţului Vaslui şi 3 pe raza judeţului Iaşi), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc.

De asemenea, aceştia au mai organizat două acţiuni de depistare în flagrant delict, pe raza localităţii Deleni, judeţul Vaslui.

”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai 2018 – ianuarie 2019, cele două persoane ar fi introdus în ţară droguri de risc şi mare risc, de tip ketamină şi amfetamine, care ar fi provenit din Germania şi Olanda. Ulterior, persoanele în cauză ar fi comercializat drogurile respective, fără drept, pe raza municipiului Iaşi”, a anunşat, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că cei doi ar fi cultivat droguri de mare risc, de tip cannabis, pe care ulterior l-ar fi comercializat, en-gros, în municipiul Iaşi.


În urma acestor activităţi, poliţiştii au descoperit 11,7  kilograme de cannabis, 169 de grame de ketamină şi peste 100 de comprimate de ecstasy.

Bărbatul şi femeia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic şi introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc.

În primă fază, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi pentru 3- de zile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.