Un apartament din Medgidia a fost distrus într-o explozie urmată de un incendiu, marţi, iar un bărbat a fost salvat de pompieri, el fiind scos din locuinţă cu ajutorul scării culisabile, de pe pervazul geamului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi în jurul prânzului, la o explozie produsă într-un bloc din Medgidia, acolo deplasându-se 14 pompieri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B. 
 
 
Explozia a fost urmată de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafaţă de aproximativ 52 de metri pătraţi. În urma evenimentului, au mai fost afectate două apartamente, cel de la etajul superior şi cel de la etajul inferior.
 
Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. 
 
Pompierii i-au anunţat pe reprezentanţii Inspectoratul Teritorial în Construcţii pentru verificarea clădirii.
 
De asemenea, bărbatul respectiv a plecat de la faţa locului, el fiind găsit de poliţişti şi dus la sediu pentru audieri. El a motivat că a părăsit zona respectivă pentru a merge la un prieten să ia haine.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.