Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă că a dispus realizarea unui control, în urma unei sesizări privind o agresiune asupra unui poliţist de la Penitenciarul Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a fost înregistrată pe circuit de soluţionare o sesizare în care este semnalat un act de agresiune asupra unui poliţist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Baia-Mare. În acest sens, în vederea verificării aspectelor reclamate, conducerea A.N.P. a dispus cu celeritate efectuarea unui control inopinat de către o echipă multidisciplinară de specialişti, începând cu data de 05.07.2022, la nivelul acestei unităţi penitenciare", a informat, joi seară, ANP.

Porivit surse citate, în funcţie de rezultatele verificărilor, conducerea ANP va dispune cu fermitate măsuri în consecinţă.

"ANP este preocupată de menţinerea unui climat organizaţional optim, sub imperativul respectării prevederilor legale, ale Codului de conduită etică şi ale Codului deontologic al personalului din sistemul administraţiei penitenciare", a transmis instituţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.