Meteorologii au emis sâmbătă o atenţionare Cod galben de vânt în Banat şi Crişana şi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali, la peste 1.700 de metri altitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul 2 decembrie, ora 12 – 3 decembrie, ora 03 sunt prognozate intensificări ale vântului în  Banat, Crişana şi la munte

      ”Vântul va avea intensificări în Banat şi în Crişana, cu viteze în general de 55...65 km/h. În Carpaţii Occidentali şi Meridionali, iar seara şi noaptea şi în Carpaţii Orientali vor fi rafale de 60...80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90...100 km/h”, transmite ANM.

Intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, vor fi pe arii mai restrânse şi în restul teritoriului.

O altă atenţionare cod galben este valabilă de vânt în intervalul 3 decembrie, ora 03 – 3 decembrie, ora 14, în Carpaţii Orientali

”În intervalul menţionat, în Carpaţii Orientali, vântul va avea intensificări cu viteze de 60...80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m vor fi rafale de 90...110 km/h”, conform ANM.

Din această noapte vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, începând cu regiunile vestice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.