Ministrul Apărărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a explicat că încidente precum cele petrecute în estul României, unde au căzut bucăţi din dronele folosite în războiul din Ucraina, se mai pot întâmpla, dar a dat asigurări că autorităţile din România fac tot ceea ce este posibil pentru a asigura un climat de normalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România nu se află în conflict cu nimeni la acest moment. Aşa cum ştiţi, eu am fost acolo încă de când s-au găsit resturi de drone. Posibilitatea ca astfel de incidente să apară există, că să vorbim în termeni realişti, facem tot ce ţine de noi, şi am comunicat public măsurile suplimentare pe care le-am luat după ce resturi de drone au fost găsite pe teritoriul României”, a declarat Angel Tîlvăr, întrebat dacă România este în siguranţă, având în vedere războiul din Ucraina.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Tîlvăr a subliniat că, în prezent, România este o ţară sigură.
 
”Facem tot posibiliul că să asigurăm un climat de normalitate. În ceea ce priveşte siguranţa pe care o putem avea, da, România este o ţară sigură la ora actuală, este într-o perioadă de pace, dar nu putem să nu aducem în discuţie componenta de proximitate, pe care acest război de agresiune, război neprovocat, la graniţele Romaniei, o aduce, pentru preocuparea pe care cetăţenii acestei ţări o au”, a precizat Tîlvăr.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.