Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, vineri după-amiază, că angajaţii unei firme de fast-food au intrat cu camionul în Parcul Kiseleff şi au amplasat ilegal un chioşc. Toneta a fost ridicată de Poliţia Locală şi echipele Administraţiei Domeniului Public Sector 1 Clotilde. ”Nu repetaţi ce a făcut patronul acestei societăţi fast-food pentru că riscaţi amenzi usturătoare”, a transmis Clotilde Armand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Angajaţii unei firme de fast-food au intrat noaptea trecută cu camionul în Parcul Kiseleff şi au amplasat ilegal un chioşc. Deşi nu aveau niciun aviz, au pus toneta pe alee şi parţial pe spaţiul verde, în dispreţul legii şi al bunului simţ”, a scris, vineri, pe Facebook, Clotilde Armand, publicând imagini suprinse în zonă.

Primarul din Sectorul 1 anunţă că echipele Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi ale Poliţiei Locale Sector 1 au ridicat toneta vineri dimineaţă.

”Proprietarii camionului şi ai chioşcului vor primi amenzi maxime pentru încălcarea legislaţiei privind autorizaţiile de desfăşurăre a activităţilor în parcuri, de mediu şi de circulaţie. Aviz amatorilor, nu repetaţi ce a făcut patronul acestei societăţi fast-food pentru că riscaţi amenzi usturătoare, iar toneta o să ajungă în depozitele ADP Sector 1”, a mai scris Armand pe Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.