Aproximativ 50 de persoane - angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş şi persoane aflate în incinta instituţiei - au fost evacuate, luni, din clădirea în care funcţionează această instituţie, în condiţiile în care în zonă se simţea miros puternic de gaze, iar alimentarea cu electricitate a clădirii a fost întreruptă. După câteva zeci de minute, activitatea a fost reluată, oamenii întorcându-se în imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de a evacua persoanele aflate în clădirea din municipiul Piteşti în care funcţionează DGASPC Argeş a fost luată în condiţiile în care, în afara imobilului, se simţea miros puternic de gaze, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.  

Celor aproximativ 50 de persoane aflate în imobil li s-a cerut să părăsească imobilul, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, până când în zonă au venit echipe de intervenţie de la compania care asigură furnizarea de gaze naturale.

După câteva zeci de minute, oamenii s-au întors în clădirea DGASPC reluându-şi activitatea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.