Poliţia Capitalei a dispus verificări după ce, la finalul Festivalului Saga, un poliţist, aflat în concediu de creştere a copilului, a fost găsit într-o cabină de toaletă împreună cu o altă persoană, având o pungă cu o substanţa de culoare albă şi o sticluţă cu un lichid incolor. Poliţistul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii BCCO Bucureşti au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a transmis, joi, că, în 6 iunie, în jurul orei 04.10, la finalul Festivalului Saga, un agent al firmei de securitate a semnalat prezenţa a două persoane într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă, din material plastic, ce conţinea o substanţă de culoare albă, precum şi o sticluţă ce conţinea urme de substanţă lichidă, incoloră.
 
Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări.
 
"Una dintre cele 2 persoane are calitatea de poliţist, acesta fiind pus la dispoziţia unităţii, însă în prezent raportul de serviciu al poliţistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creştere a copilului. A fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, cazul a fost preluat de poliţiştii B.C.C.O. Bucureşti, pentru efectuarea de cercetări, conform competenţei", a precizat sursa citată.
 
De asemenea, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări în acest caz, prin structura de control intern. La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.
 
"Poliţia Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica şi deontologia profesională", a transmis instituţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.