Anchetatorii au stabilit că scheletul găsit la periferia Constanţei era un cadavru carbonizat, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea victimei şi cum şi-a pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 19 septembrie, în jurul  orei 14.25, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 4 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, a fost găsit un cadavru carbonizat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a anunţat IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum şi-a pierdut viaţa persoana respectivă, dar şi pentru a stabili identitatea acesteia. 
 
”Astăzi, la periferia oraşului Constanţa a fost găsit un schelet uman. În acest moment se desfăşoară cercetarea la faţa locului”, a declarat, marţi, şeful interimar al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr.
 
Ea a menţionat că alte detalii vor fi făcute publice atunci când vor fi disponibile, în măsura în care acestea nu periclitează ancheta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.