Poliţiştii şi procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis o anchetă după ce un copil de 13 ani a fost găsit inconştient, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Acestuia i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 16 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, asupra persoanei în cauză, un minor, în vârstă de 13 ani, ulterior constatând decesul acestuia”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.
 
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB.
 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.