Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă după ce un bărbat de 47 de ani a fost găsit bătut, pe o stradă din Bucureşti, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma primelor cercetări s-a stabilit că victima a fost lovită cu diferite obiecte de către mai mulţi bărbaţi, membri ai aceleiaşi familii, în contextul unui conflict legat de un imobil pe care acesta îl deţine. Suspecţii sunt căutaţi de anchetatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că un poliţist, din cadrul Secţiei 18, aflat în timpul liber, s-a sesizat din oficiu, joi, cu privire la o posibilă agresiune asupra unui bărbat, care prezenta urme de violenţă, acesta apelându-şi colegii pentru a solicita un echipaj la faţa locului.
 
De asemenea, poliţistul i-a acordat primul ajutor bărbatului şi cu sprijinul unui cetăţean a fost solicitată de urgenţă o ambulanţă.
 
Ulterior, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie au fost sesizaţi şi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, se află un bărbat care ar fi fost agresat fizic.
 
”Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care prezenta mai multe urme de agresiune fizică la nivelul capului şi la nivelul membrelor inferioare şi superioare. De asemenea, după acordarea primelor îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim-ajutor sosit la adresă, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliţia.
 
Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în urma unor divergenţe mai vechi, cauza fiind un imobil deţinut de victimă, mai mulţi bărbaţi, care fac parte din aceeaşi familie, s-ar fi deplasat la adresă cu un autoturism, după care ar fi lovit victima, de mai multe ori, cu obiecte condondente, iar ulterior ar fi părăsit zona.
 
Suspecţii au fost identificaţi, fiind făcute demersuri în vederea depistării acestora.
 
Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, vizând lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.