Poliţiştii şi procurorii din Huedin au declanşat, joi, o anchetă, după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un şanţ. Victima a fost identificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la SNUAU 112, despre faptul că în localitatea Negreni a fost găsit cadavrul unei persoane. La locul indicat poliţiştii au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Negreni, care se afla într-un şant”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.  

Sursa citată a precizat că trupul a fost transportat la o unitate medicală pentru efectuarea necropsiei, urmând a fi stabilită cauza decesului. 

În vederea asigurării cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.