Poliţiştii din Bacău au demarat verificări, după ce, pe Facebook, a fost postat un clip video în care se vede cum un echipaj agresează un trecător. Imaginile sunt surprinse de o cameră de supraveghere, de la distanţă destul de mare, iar cea care le-a postat susţine că au fost înregistrare în Bacău, joi seară, la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


O femeie a postat pe Facebook un clip video de un minut, în care se vede cum un echipaj de Poliţie agresează un trecător.

Imaginile sunt surprinse de o camere de supraveghere, de la distanţă destul de mare, iar cea care le-a postat suţine că au fost înegistrare în Bacău, joi seară, la ora 21.00.

”Cine înţelege ce fac aceşti poliţişti? Imaginea a fost surprinsă aseară, la ora 21, în Bacău”, a scris femeia.

Poliţiştii au anunţat că au descis o anchetă.

”Cu referire la imaginile video apărute pe o reţea de socializare, precizăm ca la nivelul I.P.J Bacău s-a dispus efectuarea de verificări pentru a se stabili cu exactitate situaţia de fapt”, a transmis IPJ Bacău.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.