Poliţiştii de la Protecţia Animalelor Cluj au declanşat o anchetă după ce cadavrele a doi câini au fost găsite în zona căii ferate din Cluj-Napoca, unul dintre acestea având urme vizibile de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 1 ianuarie a.c. poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Biroul Pentru Protecţia Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi schingiuirea animalelor, întrucât la aceeaşi dată au identificat cadavrele a două exemplare canine, în zona cării ferate de pe strada Calea Someşeni din Cluj-Napoca. Unul dintre cele două cadavre, de rasă «metiş», prezenta urme vizibile de violenţă. Acestea au fost ridicate de către reprezentanţii D.S.V.S.A. în vederea efectuării necropsiei”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.
 
În acest caz se fac cercetări pentru identificarea persoanelor vinovate şi tragerea la răspundere a acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.