Poliţia a declanşat o anchetă la Râmnicu Vâlcea după ce cinci kilograme de substanţă ce pare a fi mercur au fost găsite într-o ghenă. Informaţiile iniţiale indicau că ar fi vorba despre două kg de substanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă am fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că dintr-o ghenă de gunoi (Râmnicu Vâlcea), strada 1 Mai,  curge un lichid ce pare a fi mercur", anunţă IPJ Vâlcea.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, şi cei de la  ISU  s-au deplasat la faţa locului, fiind  ridicată cantitatea de aproximativ 5 kg de  substanţă de către lucrătorii ISU. 

"În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de ”Trafic de produse sau substanţe toxice", faptă prevăzută şi pedepsită. de art 359 alin 1 din Codul Penal", precizează IPJ Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.