Poliţiştii băcăuani au declanşat o anchetă în cazul morţii suspecte a unui bărbat de 67 de ani, care a fost găsit, cu multiple leziuni, în faţa unui bloc din municipiul Bacău, după ce a căzut de la etajul al zecelea al imobilului. Bătrânul nu locuia în acel bloc, iar rudele susţin că suferea de mai multe boli cronice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţişti, bătrânul ar fi urcat până la etajul al zecelea al blocului de locuinţe din municipiul Bacău, prevăzut cu sistem controlat de acces în interior, după care ar fi căzut în gol.

În urma impactului cu solul, bărbatul de 67 de ani a suferit leziuni grave astfel încât echipajul medical solicitat la faţa locului a constatat decesul.

”Membrii familiei au afirmat că bărbatul suferea de mai multe boli cronice. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili condiţiile în care s-a petrecut incidentul”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Anchetatorii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.